30. kesäkuuta 2012

Kuvia Turun linnan keskiaikatapahtumasta


Tässä maailmassa on jäljellä niin paljon hyvää. Kukin löytää oman onnensa lähteen, ja hän varjelkoot ja suojelkoot itselleen rakkkainta. Minä rakastuin Turun historiaan viime syksynä, ja olen niin kovin kiitollinen saadessani myös näyttää sen Turun linnan kävijöille.

Turun linnan keskiaikatapahtuma 30. kesäkuuta 2012 veti väkeä sateisesta päivästä huolimatta, kansaa saapui kaukaa ja läheltä. Piparkakkuja pääsi katselemaan, koskettamaan ja haistelemaan, sillä isoisän huhmareella päivän mittaan hienonnettu mausteseos levisi tuoksua myöten pitkin linnaa. 

Yhdessä koettu ilo on aina hieman enemmän kuin pelkkä ohitsekiitävä hetki. Se on jotain mikä tekee kaikesta työstä ja uurastuksesta merkityksellistä. Kiitos kullekin kävijälle, Te olitte aivan mahtavia!

Kiitos Oldalle kuviomuoteista. Kiitos Salmelle kutsusta linnaan ja lehtikultaakin kalliimmasta avusta kiireisinä hetkinä. Kiitos Turun linnan oppaille omistautuneisuudesta asiakaspalvelutyölleen intohimoisesti, ihailtavasti ja aiheeseen perehtyen huolellisesti. Kiitos Essille puvusta. Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos. Tällaisina hetkina ihmismielen ja sydämen täyttää syvä nöyryyden ja kiitollisuudentunne; ilman niin monen työpanosta ei oma esiintymisenä olisi voinut sujua niin fantastisesti kuin se tänään meni.

Tässä joitakin kuvia itsestäni ja esiintymispaikastani. Ehkä huomenna samasta miljööstä parempia kuvia, tai ei. Valitettavasti minun osaltani ei ole kuvia tapahtuman muista esiintyjistä, kun en päässyt piparkakkujen ääreltä juoksentelemaan.